Sex

Hoerig gebruikt

De avond ging snel. Kaylee ging helemaal los in de grote discotheek. De Antilliaanse meid danste vrolijk op de pompende beats. Door de warmte in de ruimte had ze al genoeg mixdrankjes op. Hoewel ze nog niet dronken was, voelde ze de alcohol al wel zijn werk doen. De 1.63 grote meid werd losser en losser.

Die avond was de meid al vroeg begonnen. Samen met haar beste vriendinnen hadden ze al voordat ze de deur uit gingen een fles sterker drank achterover geslagen. Dit had ervoor gezorgd dat Kaylee stiekem haar slipje onder haar jurk vandaan had gehaald. Dat was iets wat de leuke dame vaak had gelezen, maar nooit had gedurfd. Nu had ze daar zin in. De adrenaline gierde al door het lichaam van de griet op weg naar de stad. De wind tegen haar blote kutje zorgde ervoor dat ze al kletsnat was toen ze op het Leidscheplein aankwam. Daar ontmoette ze nog meer vriendinnen. Toen iedereen er was, gingen ze de club in.

Nu de avond al flink gevorderd was, waren er niet veel vriendinnen meer over. Kaylee was de enigste die de volgende dag kon uitslapen. Met die gedachte in haar hoofd besloot ze dan ook te blijven toen haar harstvriendin waarmee ze de avond was gestart, naar huis ging. Kaylee nam afscheid. Vervolgens kreeg ze van een leuke knul een nieuwe baco. Hij volgde haar de dansvloer op. Kaylee moest nog net veel van hem hebben. De gladde jongen merkt al snel dat ze niet veel interesse heeft. De meid liep al te flirten met een andere jongen. Hij had van een afstandje de flater van de baco-knul gevolgd en besloot dat dit zijn kans was. Hij stapte op Kaylee af en vroeg of ze zin had om mee naar een andere club te gaan. Kaylee was daar wel voor in. Hij wenkte zijn vrienden en enkele minuten later was de omgeving ineens heel anders.