Sex

Lekker dikke tieten

Hallo ik ben Frits ben 32 jaar en al 6 jaar getrouwd met Annemarie. Ik werk voor TNT als een koerier. Ik wil jullie graag vertellen wat ik vandaag heb meegemaakt op avond rit. Ik moest bij een oudere vrouw een pakket bezorgen. Dus ik belde aan en de vrouw deed open, ze moest eerst ondertekenen voor ontvangst. dus ik uit leggen waar ze haar handtekening moest plaatsen.
Ondoordacht dwaalde mijn ogen af naar haar boesem. Jeetje dacht ik bij me zelf wat heeft dat wijf tieten van een enorme grote omvang.
ze Vroeg iets, maar ik verontschuldigde me en zei dat ik ff afgeleid was, ze had meteen door dat ik ff naar haar borsten keek.
Ze hingen beetje laag maar dat geeft niet.ik zei dat ik bijna een brutale Vraag wilde stellen.ze zei nou vraag maar raak, ik vroeg hoe groot ze waren, ze antwoorde heel groot. ze zei verzet je auto maar ff weg, dan mag je ze wel even zien, ik geloofde niet dat ze het meende maar uit nieuwsgierigheid parkeerde ik de auto op een parkeertereintje aan het einde van de straat en liep terug naar haar huis!
Ze liet me binnen en zei koffie/thee/frisdrank? “frisdrank asjeblieft, Ik heb het immers al warm genoeg”. Ze deed gordijnen dicht en bracht drinken naar Binnen.

Ze zei ik zal je niet telang bezig houden dus ik begin alvast. ze trok haar trui uit en bleek dat ze geen bh aan had.ik stond perplex, vlak voor mijn gezicht hingen de grootste tieten die ik ooit heb gezien “in het echt”
ik kon me moeilijk inhouden en dat had ze door, ze zag dat er iets groeide en zei daar ga ik wel wat aandoen.ze trok Mijn broek en boxer uit. mijn bovenkleding had ik Nog aan.